Begravningsbyrå - Mer detaljer gällande begravningsbyrå och begravningar


Begravningsbyrå i Uppsala

Begravningsbyrå i Uppsala

Totalt finns det 10 begravningsbyråer eller begravningsentreprenörer i Uppsala som kan hjälpa till med att ordna och arrangera en begravning. Ofta är det besvärligt att jämföra priserna mellan olika begravningsbyråer i Uppsala och även förslagen på begravningsarrangemang kan även skilja sig åt. En fördel är ifall ni känner någon som nyligen begravt en kär vän eller släktning samt har gjort en bra lokal jämförelse mellan begravningsbyråerna och då kan tipsa om en trevlig begravningsentreprenör och en prisvärd begravning. Det är dock svårare att jämföra kostnaden mellan begravningsbyråerna på nätet. Den döde hade troligtvis uppskattat att inte betala ett överpris för den typ av begravning som han eller hon önskat.

Då det i Uppsala och i Uppland finns många begravningsbyråer kan det vara bra att kontakta några per telefon för att få en ungefärlig prisuppgift. Därefter kan du besöka två till tre av dem som verkar bäst, gärna under samma dag för att se vilken typ av begravning de föreslå och hur mycket detta skulle kosta. Det är inte konstigare att jämföra kostnaderna på en begravning än något annat även om det kan vara känslomässigt jobbigare. När du ska kontakta en begravningsbyrå är det dock bra om du vet på ett ungefär hur den döde eller ni vill att begravningen och ordfästningen ska gå till. En hel del information kan också få genom att titta på begravningsentreprenörernas hemsidor.
Enklast att komma i kontakt med en begravningsbyrå i Uppsala är att välja någon av begravningsbyråer nedan eller söka vidare på internet:


Alla begravningsbyråer i Uppsala

Hallsénius & Stenholm Begravningsbyrå

Vaksalagatan 26

753 31 Uppsala

JORDISKA

Nordengatan 3

752 64 Uppsala

Uppsala Bouppteckningsbyrå

Artillerigatan 24

752 37 Uppsala

Adagio Begravningstjänst

Skomakargatan 12

754 34 Uppsala

Serenander Ulf

Roslagsgatan 2

753 27 Uppsala


Fler begravningsbyråer inom begravning och jordfästning i Uppsala

FONUS

Östra Ågatan 39

753 22 Uppsala

Sommarro Begravningsbyrå

Norbyvägen 59

752 39 Uppsala

Aros Begravningsbyrå AB

Kyrkogårdsgatan 8

753 12 Uppsala

Uppsala Begravningsbyrå Levins & Serenander

Bergagatan 2

752 38 Uppsala

Centrala Begravningsbyrån Serenander

Bergagatan 2

752 38 Uppsala