Begravningsbyrå - Mer detaljer gällande begravningsbyrå och begravningar
Begravningsbyrå i Malmö

Begravningsbyrå i Malmö

Totalt finns det 8 begravningsbyråer eller begravningsentreprenörer i Malmö som kan hjälpa till med att ordna och arrangera en begravning. Ofta är det besvärligt att jämföra priserna mellan olika begravningsbyråer i Malmö och även förslagen på begravningsarrangemang kan även skilja sig åt. En fördel är ifall ni känner någon som nyligen begravt en kär vän eller släktning samt har gjort en bra lokal jämförelse mellan begravningsbyråerna och då kan tipsa om en trevlig begravningsentreprenör och en prisvärd begravning. Det är dock svårare att jämföra kostnaden mellan begravningsbyråerna på nätet. Den döde hade troligtvis uppskattat att inte betala ett överpris för den typ av begravning som han eller hon önskat.

Då det i Malmö och i Skåne finns många begravningsbyråer kan det vara bra att kontakta några per telefon för att få en ungefärlig prisuppgift. Därefter kan du besöka två till tre av dem som verkar bäst, gärna under samma dag för att se vilken typ av begravning de föreslå och hur mycket detta skulle kosta. Det är inte konstigare att jämföra kostnaderna på en begravning än något annat även om det kan vara känslomässigt jobbigare. När du ska kontakta en begravningsbyrå är det dock bra om du vet på ett ungefär hur den döde eller ni vill att begravningen och ordfästningen ska gå till. En hel del information kan också få genom att titta på begravningsentreprenörernas hemsidor.
Enklast att komma i kontakt med en begravningsbyrå i Malmö är att välja någon av begravningsbyråer nedan eller söka vidare på internet:


Alla begravningsbyråer i Malmö

Arcus Familje o. Begravningsbyrå AB

Östergatan 2

Komunalarbetarnas Olycksfalls och Begravningskassa

Hantverkaregatan 6B

Begravningsbyrån Holmgren-Slangerup

Amiralsgatan 4

Davidshalls begravningsbyrå

Mariedalsvägen 66

Bunkeflo - Vintrie Begravningsbyrå

Södra Förstadsgatan 90A


Fler begravningsbyråer inom begravning och jordfästning i Malmö

Slottsstadens Begravningsbyrå AB

Regementsgatan 27

Limhamns Begravningsbyrå AB

Östra Förstadsgatan 62

FONUS

Sallerupsvägen 4