Begravningsbyrå - Mer detaljer gällande begravningsbyrå och begravningar


Begravningsbyrå i Örebro

Begravningsbyrå i Örebro

Totalt finns det 9 begravningsbyråer eller begravningsentreprenörer i Örebro som kan hjälpa till med att ordna och arrangera en begravning. Ofta är det besvärligt att jämföra priserna mellan olika begravningsbyråer i Örebro och även förslagen på begravningsarrangemang kan även skilja sig åt. En fördel är ifall ni känner någon som nyligen begravt en kär vän eller släktning samt har gjort en bra lokal jämförelse mellan begravningsbyråerna och då kan tipsa om en trevlig begravningsentreprenör och en prisvärd begravning. Det är dock svårare att jämföra kostnaden mellan begravningsbyråerna på nätet. Den döde hade troligtvis uppskattat att inte betala ett överpris för den typ av begravning som han eller hon önskat.

Då det i Örebro och i Närke finns många begravningsbyråer kan det vara bra att kontakta några per telefon för att få en ungefärlig prisuppgift. Därefter kan du besöka två till tre av dem som verkar bäst, gärna under samma dag för att se vilken typ av begravning de föreslå och hur mycket detta skulle kosta. Det är inte konstigare att jämföra kostnaderna på en begravning än något annat även om det kan vara känslomässigt jobbigare. När du ska kontakta en begravningsbyrå är det dock bra om du vet på ett ungefär hur den döde eller ni vill att begravningen och ordfästningen ska gå till. En hel del information kan också få genom att titta på begravningsentreprenörernas hemsidor.
Enklast att komma i kontakt med en begravningsbyrå i Örebro är att välja någon av begravningsbyråer nedan eller söka vidare på internet:


Alla begravningsbyråer i Örebro

Nerikes Begravningsbyrå AB

Olaigatan 27

703 61 Örebro

Sveriges Begravningsbyråers IT AB

Berglundavägen 11

702 36 Örebro

FONUS

Drottninggatan 35

702 22 Örebro

Anderssons Begravningsbyrå AB

Storgatan 48

703 63 Örebro

Allmänna Begravningsbyrån i Örebro AB

Järnvägsgatan 11B

703 62 Örebro


Fler begravningsbyråer inom begravning och jordfästning i Örebro

Sjödins Stenhuggeri AB

Karosserigatan 5

703 69 Örebro

Götmars Begravningsbyrå AB

Borgmästargatan 9

702 25 Örebro

FONUS

Storgatan 52

703 63 Örebro

Götmars Begravningsbyrå AB

Järntorgsgatan 7

703 61 Örebro