Begravningsbyrå - Mer detaljer gällande begravningsbyrå och begravningar
Begravningsbyrå i Östersund

Begravningsbyrå i Östersund

Totalt finns det 5 begravningsbyråer eller begravningsentreprenörer i Östersund som kan hjälpa till med att ordna och arrangera en begravning. Ofta är det besvärligt att jämföra priserna mellan olika begravningsbyråer i Östersund och även förslagen på begravningsarrangemang kan även skilja sig åt. En fördel är ifall ni känner någon som nyligen begravt en kär vän eller släktning samt har gjort en bra lokal jämförelse mellan begravningsbyråerna och då kan tipsa om en trevlig begravningsentreprenör och en prisvärd begravning. Det är dock svårare att jämföra kostnaden mellan begravningsbyråerna på nätet. Den döde hade troligtvis uppskattat att inte betala ett överpris för den typ av begravning som han eller hon önskat.

Då det i Östersund och i Jämtland finns många begravningsbyråer kan det vara bra att kontakta några per telefon för att få en ungefärlig prisuppgift. Därefter kan du besöka två till tre av dem som verkar bäst, gärna under samma dag för att se vilken typ av begravning de föreslå och hur mycket detta skulle kosta. Det är inte konstigare att jämföra kostnaderna på en begravning än något annat även om det kan vara känslomässigt jobbigare. När du ska kontakta en begravningsbyrå är det dock bra om du vet på ett ungefär hur den döde eller ni vill att begravningen och ordfästningen ska gå till. En hel del information kan också få genom att titta på begravningsentreprenörernas hemsidor.
Enklast att komma i kontakt med en begravningsbyrå i Östersund är att välja någon av begravningsbyråer nedan eller söka vidare på internet:


Alla begravningsbyråer i Östersund

Ellebrinks Begravningsbyrå AB

Brunflovägen 5

Östersunds Begravningsbyrå AB

Kyrkgatan 29

FONUS

Rådhusgatan 29

Storsjöbygdens Begravningsbyrå

Storgatan 34

Brunkullans Begravningsbyrå

Kyrkgatan 37