Begravningsbyrå - Mer detaljer gällande begravningsbyrå och begravningar
Begravningsbyrå i Kalix

Begravningsbyrå i Kalix

Totalt finns det 3 begravningsbyråer eller begravningsentreprenörer i Kalix som kan hjälpa till med att ordna och arrangera en begravning. Ofta är det besvärligt att jämföra priserna mellan olika begravningsbyråer i Kalix och även förslagen på begravningsarrangemang kan även skilja sig åt. En fördel är ifall ni känner någon som nyligen begravt en kär vän eller släktning samt har gjort en bra lokal jämförelse mellan begravningsbyråerna och då kan tipsa om en trevlig begravningsentreprenör och en prisvärd begravning. Det är dock svårare att jämföra kostnaden mellan begravningsbyråerna på nätet. Den döde hade troligtvis uppskattat att inte betala ett överpris för den typ av begravning som han eller hon önskat.

Då det i Kalix och i Norrbotten finns många begravningsbyråer kan det vara bra att kontakta några per telefon för att få en ungefärlig prisuppgift. Därefter kan du besöka två till tre av dem som verkar bäst, gärna under samma dag för att se vilken typ av begravning de föreslå och hur mycket detta skulle kosta. Det är inte konstigare att jämföra kostnaderna på en begravning än något annat även om det kan vara känslomässigt jobbigare. När du ska kontakta en begravningsbyrå är det dock bra om du vet på ett ungefär hur den döde eller ni vill att begravningen och ordfästningen ska gå till. En hel del information kan också få genom att titta på begravningsentreprenörernas hemsidor.
Enklast att komma i kontakt med en begravningsbyrå i Kalix är att välja någon av begravningsbyråer nedan eller söka vidare på internet:


Alla begravningsbyråer i Kalix

Lindvalls Begravningsbyrå AB

Köpmannagatan 2

952 34 Kalix

FONUS

Köpmannagatan 28

952 33 Kalix

Öhmans Begravningsbyrå

Köpmannagatan 22

952 33 Kalix